[Users] Zimbra Forums - What's ahppend to them?

Bill Pye bill.pye at phoenix-systems.co.uk
Tue Aug 30 16:08:13 CEST 2016


Are you saying that the websites & forum are back online? If that's the case then I'm still not able to get to any of them. 

Regards 

Bill 

> From: "Jorge de la Cruz" <jdelacruz at zetalliance.org>
> To: "bill pye" <bill.pye at phoenix-systems.co.uk>
> Cc: "users" <users at lists.zetalliance.org>
> Sent: Tuesday, 30 August, 2016 16:04:23
> Subject: Re: [Users] Zimbra Forums - What's ahppend to them?

> Hi guys,
> My apologies for the late reply, yesterday we had a DDoS attack, not so big, but
> big enough to generate more than 4K requests per second, the IT Team reviewed
> the logs and found some Russian IPs, and some of them even from Microsoft,
> which is really weird.

> After block them, and enable the traffic again, everything was solved.

> I don't have any deep detail, or log to show I'm afraid.

> I already suggested the implementation of Cloudfare for example or similars, by
> having the Amazon Elastic Load Balancer makes difficult sometimes to implement
> solutions at the Apache end configuration.

> I will let you know if I know something new

> Best regards

> From: "Bill Pye" <bill.pye at phoenix-systems.uk.com>
> To: "users" <users at lists.zetalliance.org>
> Sent: Monday, August 29, 2016 8:38:18 PM
> Subject: [Users] Zimbra Forums - What's ahppend to them?

> Has anyone any idea what's happened to the Zimbra web site & forums, they seem
> to have been down for several hours?

> Regards

> Bill
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.zetalliance.org/pipermail/users_lists.zetalliance.org/attachments/20160830/ecbfda61/attachment-0001.html>


More information about the Users mailing list